Nieuws

NIL Verbindingsweek GO 2018

30 oktober t/m 1 november: Dé week voor lassen en snijden! Bezoek ons op stand 404 en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen!
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek in Technishow magazine

Onlangs was TechniShow Magazine bij ons in de showroom op bezoek. Ze hebben hiervan onderstaande reportage in de december editie van hun vakblad gepubliceerd.

Lees verder >

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwsberichten?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Aluminium puntlassen

Het is een hardnekkig misverstand dat het puntlassen van aluminium een onbegonnen werk is. Dat bewijst onder andere dit praktijkvoorbeeld waar van aluminium reclameletters wordt gepuntlast met een Tecna 6123.

 

Laskar Puntlastechniek

Als toonaangevend leverancier bedienen wij onze klanten met advies, leveringen, scholing en service voor elke behoefte op het gebied van weerstandlassen.

Laskar Puntlastechniek is een gespecialiseerde divisie van Laskar Hardinxveld BV. Importeur en totaalleverancier op lastechnisch gebied. Bezoek ook de website van Laskar: www.laskar.nl.

Laskar Puntlastechniek
Avelingen West 26
4202 MS Gorinchem
Tel: +31 183 - 618888
E-mail: info@laskar-puntlastechniek.nl

Industriële oplossingen voor punt- en

stiftlassen

Laskar Puntlastechniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de punt- en stiftlastechniek. Met onze kennis en ervaring leveren wij maatwerk oplossingen aan de dunne plaat- en draadverwerkende industrie voor een betrouwbare puntlas- of stiftlasverbinding.

Puntlaselektroden

Om tot een goed lasresultaat te komen, zijn de juiste elektroden onmisbaar. Elektrode bepalen namelijk in grote mate de kwaliteit van de las. Laskar Puntlastechniek biedt u dan ook een breed assortiment puntlaselektroden en accessoires, de verbruiksartikelen.

Onze werkwijze

Met onze expertise en jarenlange ervaring gaan we graag samen met u op zoek naar mogelijke toepassingen en verbeteringen in kwaliteit of productiviteit van uw weerstandlasverbinding. Voordat de juiste maatwerk oplossing bij u in productie is, gaat hier een gedegen voorbereiding aan vooraf. Dit geldt zowel voor de levering van een nieuwe machine alsook voor revisie of onderhoud aan uw bestaande machines of installatie.

Service, onderhoud en keuring

Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de keuring van uw apparatuur volledig uit handen. Zodoende heeft u hier geen omzien naar en kunt u ervan uitgaan dat uw apparatuur altijd gebruiksklaar is.

Heeft u een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie!