Nieuws

Interview: Afbrandstuiklassen levert Klinger pure winst op

Interview Metaal Nieuws: De afbrandstuiklasmachine die onlangs is geleverd door Laskar Puntlastechniek, is een echte aanwinstvoor de vestiging van Klinger inRotterdam. Hiermee is bij de productie van industriële afdichtingen eenkwaliteitssprong gemaakt, tijdwinstgeboekt en een materiaalbesparinggerealiseerd omdat er geen lasdraad nodig is bij deze lastechniek.
Lees verder >

De Technishow is verplaatst naar maart 2022

De TechniShow, die was uitgesteld naar september, gaat niet door. De grootste vakbeurs voor productietechniek in de Benelux is verplaatst naar 2022.
Lees verder >

Inschrijven nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van onze acties en nieuwsberichten?

Schrijf u hier in voor onze nieuwsbrief.

Aluminium puntlassen

Het is een hardnekkig misverstand dat het puntlassen van aluminium een onbegonnen werk is. Dat bewijst onder andere dit praktijkvoorbeeld waar van aluminium reclameletters wordt gepuntlast met een Tecna 6123.

  

Laskar Puntlastechniek

Als toonaangevend leverancier bedienen wij onze klanten met advies, leveringen, scholing en service voor elke behoefte op het gebied van weerstandlassen.

Laskar Puntlastechniek
Moerbei 6A
3371 NZ Hardinxveld-Giessendam
Tel: (0)850 06 78 50
E-mail: info@laskar-puntlastechniek.nl

Kies hier uw taal / Choose your language:

Laskar Puntlastechniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de punt- en stiftlastechniek. Met onze kennis en ervaring leveren wij maatwerk oplossingen aan de dunne plaat- en draadverwerkende industrie voor een betrouwbare puntlas- of stiftlasverbinding.

Om in de totale behoefte te voorzien verzorgen wij ook de levering van aanverwante machines en slijtdelen. Denk aan waterkoelmachines, moerentoevoersystemen, veerbalancers, meetapparatuur en puntlaselektroden.

Werkwijze

Laskar Puntlastechniek is al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in de punt- en stiftlastechniek. Dankzij eigen ontwikkelingsmethoden en ons testcentrum zijn wij in staat klantspecifieke oplossingen te ontwikkelen en dit met lasproeven te demonstreren.

Praktijkvideo's

Hier geven wij een overzicht van enkele klanten en door ons opgeleverde projecten in de afgelopen jaren. Neem contact met ons op voor passend advies voor uw situatie en behoefte.

Service

Onze gekwalificeerde monteurs nemen uw zorgen voor het onderhoud en de revisie van uw puntlasapparatuur volledig uit handen. Toch een storing? Na 1 telefoontje komen we gelijk in actie! Neem contact met ons op.

Over ons

Puntlassen of stiftlassen? Geen punt! Het leveren van innovatieve oplossingen voor uw weerstandlas vraagstukken, dat is wat wij willen! Intensieve begeleiding voor, tijdens en na de aankoop hebben wij hoog in het vaandel staan.

Vacatures

Laskar Puntlastechniek is door een sterk toenemende vraag naar onze producten en diensten op zoek naar enthousiaste collega's die bij willen dragen aan het waarmaken van onze ambities.

Contact

Heeft u interesse in een product of wilt u uw product aanmelden voor service? Neem dan contact met ons op!

Laskar Puntlastechniek is een gespecialiseerde divisie van Laskar Hardinxveld BV, importeur en totaalleverancier op lastechnisch gebied. Een ijzersterke partner op het gebied van lassen en snijden. Bezoek ook de website van Laskar: www.laskar.nl.