Nieuws

Interview: Afbrandstuiklassen levert Klinger pure winst op

Interview Metaal Nieuws: De afbrandstuiklasmachine die onlangs is geleverd door Laskar Puntlastechniek, is een echte aanwinstvoor de vestiging van Klinger inRotterdam. Hiermee is bij de productie van industriële afdichtingen eenkwaliteitssprong gemaakt, tijdwinstgeboekt en een materiaalbesparinggerealiseerd omdat er geen lasdraad nodig is bij deze lastechniek.
Lees verder >

De Technishow is verplaatst naar maart 2022

De TechniShow, die was uitgesteld naar september, gaat niet door. De grootste vakbeurs voor productietechniek in de Benelux is verplaatst naar 2022.
Lees verder >

TechniShow 2020

Laskar Puntlastechniek
Voor de laatste innovaties op het gebied van puntlassen en stiftlassen nodigen wij u graag uit om onze stand E048 in hal 7 te bezoeken tijdens de TechniShow 2020. Deze dagen worden gehouden op 1 t/m 4 september 2020 in de jaarbeurs Utrecht.
Lees verder >

MNE Kortrijk 2020

Prototyping-MNE 2020! Voor de laatste innovaties op het gebied van puntlassen en stiftlassen nodigen wij u graag uit om onze stand 411 te bezoeken tijdens de MNE 2020 te Kortrijk Xpo. Deze dagen worden gehouden op 5 en 6 februari 2020.
Lees verder >

Openingstijden rondom de feestdagen

De dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw zijn wij gewoon geopend.

Lees verder >

Interview: Moderne puntlastechniek maakt het verschil

Onlangs is MetaalNieuw op bezoek geweest om een reportage te schrijven, over de moderne puntlastechniek bij "Brink Industrial". In de editie van 12 november is het volgende artikel gepubliceerd. 
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek geselecteerd als IDEAL distributeur voor BeNeLux

Hierbij kunnen we melden dat per 2019 de samenwerking tussen Laskar Puntlastechniek en IDEAL een feit is. Wij zijn geselecteerd om de IDEAL machines te gaan verkopen, onderhouden en reviseren in de BeNeLux.
Lees verder >

Wij nodigen u uit voor de Welding Week 2019

Op 19, 20 en 21 november 2019 nodigen wij u uit in het Antwerp Expo tijdens Welding Week. Bezoek ons op stand nr. B240 in hal 4, registreer u hier voor gratis tickets.
Lees verder >

Interview MetaalNieuws Premium

Onlangs was MetaalNieuws bij ons op bezoek, bij onze nieuwe vestiging in Hardinxveld-Giessendam. Zij hebben hiervan onderstaande reportage in de september editie van hun vakblad gepubliceerd.
Lees verder >

Wij gaan verhuizen!

Per 2 september zal Laskar Puntlastechniek BV actief zijn vanaf een nieuwe locatie. 
Lees verder >

Reproduceerbaar puntlassen

Een betrouwbare en reproduceerbare puntlasverbinding? Door de weerstand te meten weet de puntlasmachine of er meer of minder lastijd en lastroom gegeven moet worden voor een betrouwbare puntlasverbinding.
Lees verder >

Brabantse Metaaldagen 2019

Voor de laatste innovaties op het gebied van puntlassen en stiftlassen nodigen wij u graag uit om onze stand te bezoeken tijdens de Brabantse metaaldagen. Deze dagen worden gehouden van 10 t/m 12 april 2019 in de Brabanthallen te Den Bosch.

Lees verder >

NIL Verbindingsweek GO 2018

30 oktober t/m 1 november: Dé week voor lassen en snijden! Bezoek ons op stand 404 en kom te weten wat wij voor u kunnen betekenen!
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek in Technishow magazine

Onlangs was TechniShow Magazine bij ons in de showroom op bezoek. Ze hebben hiervan onderstaande reportage in de december editie van hun vakblad gepubliceerd.

Lees verder >

Klant aan het woord: "Aluminium puntlassen, dit hadden we jaren eerder moeten doen!"

Onlangs heeft Alu-Coating geïnvesteerd in een Tecna hybride puntlasmachine van Laskar Puntlastechniek. Kort na oplevering bezochten wij de klant voor een interview en vroegen we technisch manager Peter Lambrechts naar zijn ervaringen.
Lees verder >

Opgeleverd: Product specifieke puntlasmachines t.b.v. geautomatiseerde seriematige productie

De afgelopen periode zijn diverse puntlasmachines product specifiek aangepast en opgeleverd voor een geautomatiseerde seriematige productie.
Lees verder >

Opgeleverd bij VDL: Soyer CNC stiftlasautomaat

Recent heeft Laskar Puntlastechniek een CNC stiftlasautomaat opgeleverd bij VDL.
Lees verder >

MNE Kortrijk (België) 2016

Bezoek onze stand (D01) op het MTMS Network Event te Kortrijk Xpo in België op 3 en 4 februari 2016! Stel uw vraag aan onze medewerkers op de beurs!
Lees verder >

Gerobotiseerd projectielassen bij Sedac-Mecobel

Laskar Puntlastechniek heeft in samenwerking met Astra-Tec bvba uit Lichtervelde een volautomatische robot projectie lascel opgeleverd.
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek is klaar voor de Welding Week 2015!

Van 20 t/m 22 oktober 2015 kunt u ons tijdens de Welding Week, in de Antwerp Expo te Antwerpen, bezoeken. Wij staan u graag te woord op stand A4200.
Lees verder >

Witte van Moort waarborgt puntlasproces door semi-automatisch moerenlassen

Recent heeft Laskar Puntlastechniek een 56 kVA inverter puntlasmachine met automatische moerentoevoersystemen voor M6 en M8 lasmoeren opgeleverd.
Lees verder >

Stiftlassen met de nieuwe SRM techniek van Soyer!

De nieuwe SRM techniek van Soyer: Stiftlassen met een radiaal symmetrisch magnetisch veld (SRM). Een innovatieve techniek
Lees verder >

Branchewinnaar RTL programma 'De Succesfactor'

Bekijk de deelname van Laskar aan het RTL programma 'De Succesfactor'.
Lees verder >

NIL verbindingsweek: Dé week voor lassen, lijmen en snijden!

Van 4 t/m 6 november 2014 kunt u ons tijdens de NIL Verbindingsweek, in de Evenementenhal te Gorinchem, bezoeken. Wij staan u graag te woord op stand 349.
Lees verder >

Hybride punt- en projectielassen

De Hybride inverter punt- en projectielasmachines P60 en P120 van Tecna combineren de inverter techniek met de condensator ontladingstechniek. Hierdoor ontstaat een nieuwe hybride technologie die energiebesparing tot tachtig procent en een duidelijke verbreding van het toepassingsgebied mogelijk maakt.
Lees verder >

Inverter techniek in weerstandlasproces

De inverter techniek wordt steeds vaker toegepast in het weerstandlasproces. Deze techniek biedt talrijke mogelijkheden voor de groeiende vraag naar meer exotische toepassingen/materialen van weerstandlassen.
Lees verder >

VDL waarborgt kwaliteit puntlasproces met inverter techniek

Recent heeft Laskar Puntlastechniek weer een inverter puntlasmachine van 90 kVA opgeleverd bij de VDL vestiging in Almelo.
Lees verder >

Twee puntlasmachines opgeleverd voor productie uitlaatdempers

Recent heeft Laskar Puntlastechniek twee customized puntlasmachines opgeleverd bij Bosal. Deze machines zijn voor de productie van uitlaatdempers op verschillende productieplants in Europa.
Lees verder >

Waterkoeling; voor een stabiel weerstandlasproces

Een niet te onderschatten factor voor een stabiel reproduceerbaar weerstandlasproces is de koeling van zowel de machine als ook de koeling van de stroomgeleiders en de elektroden. Dit voorkomt een wisselende kwaliteit van de las en bovendien slijtage.
Lees verder >

Nieuwe lasbesturing voor de Tecna 6022 Evolution

Een nieuwe touchscreen lasbesturing met "SMART PLUS" werkmodus; bepaalt automatisch de lasparameters zonder tussenkomst van de operator!
Lees verder >

Productiecapaciteit legborden verviervoudigd bij New Store Europe

Laskar Puntlastechniek heeft een portaallasmachine ontwikkeld waarbij vier puntlassen gelijktijdig worden gemaakt.
Lees verder >

Contour Winterswijk breidt uit met twee inverter middelfrequent puntlasmachines

Laskar Puntlastechniek heeft twee inverter puntlasmachines opgeleverd en verzorgde ook de opleiding van het bedienend personeel.
Lees verder >

Opgeleverd: Vier lineaire puntlasmachines in Saoedi Arabië

Niet alleen binnen de Benelux zijn we actief, ook daarbuiten! Begin 2012 hebben we vier lineaire puntlasmachines opgeleverd in Saoedi Arabië.

Lees verder >

Puntlasmachine opgeleverd voor Bosal productieplant

Begin 2012 heeft Laskar Puntlastechniek een puntlasmachine met twee laskoppen opgeleverd bij Bosal, voor de productie van uitlaatdempers op een productieplant in Rusland.
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek krijgt een 7,9

Het leveren van een totaaloplossing voor uw weerstandlasprobleem! Daar werken we elke dag hard voor. Het voorzien van deskundig advies en een goede begeleiding zijn onderwerpen waar wij de klant zo goed mogelijk van willen voorzien. Wij hopen dat de klant dat ook zo ervaren heeft.
Lees verder >

Opgeleverd: Rolnaadlasmachine bij Thermobile Industries

Laskar Puntlastechniek heeft eind 2011 een rolnaadlasmachine opgeleverd voor productie van onderdelen met een vloeistofdichte verbinding.
Lees verder >

Portaal projectielasmachine opgeleverd bij Petersime

Laskar Puntlastechniek heeft een 6 koppige portaal projectiemachine voor productie van legborden opgeleverd.
Lees verder >

Laskar Puntlastechniek importeur van Soyer Stiftlasapparatuur

Soyer Stiftlasapparatuur, stiftlaspistolen en stiftlasbouten nu ook bij Laskar Puntlastechniek te verkrijgen.
Lees verder >

Nog breder assortiment door nieuwe toepassing invertertechniek!

Laskar Puntlastechniek heeft zijn assortiment uitgebreid met de nieuwe generatie inverter puntlasmachines van Tecna. Het toepassingsgebied ligt juist ook bij het midden- en kleinbedrijf. 
Lees verder >

Veluw Metal Creations heeft primeur met inverter puntlasmachine!

Veluw Metal Creations in Nieuwkuijk heeft de primeur met de eerste inverter puntlasmachine in Nederland van de nieuwe serie puntlasmachines van Tecna in het vermogensbereik van 30 kVA.
Lees verder >

VDL breidt uit in aluminium en moeren puntlassen!

RPI Componenten, vestiging van VDL, breidt haar puntlasmogelijkheden uit in het puntlassen van aluminium en investeert in een inverter puntlasmachine van Tecna. 
Lees verder >

Opgeleverd: robot inverter puntlastang voor broodbakblikken

Laskar Puntlastechniek heeft weer een nieuw project opgeleverd. Een complete puntlasfaciliteit bij een productiestraat voor de broodbakindustrie.
Lees verder >