Onderhoud & Revisie

Training, Service & Verhuur / Onderhoud & Revisie
 
 

Onderhoud & Revisie

Laskar Puntlastechniek biedt u de mogelijkheid voor het preventief onderhouden of het reviseren van uw weerstandlasmachine.

  • Waarborg de kwaliteit van uw product en de betrouwbaarheid van de weerstandlasmachine;
  • Overmatige vervuiling, corrosie of slijtage kan grote invloed hebben op het rendement en de verbinding;
  • Machine onderhoud en revisie zorgt voor een langere levensduur en kwaliteitsborging!

Preventief onderhoud aan uw lasmachines is onmisbaar voor een storingsvrije productie. Onze technisch specialisten nemen u de zorg voor het (preventief) onderhoud uit handen. De duur van het onderhoud is afhankelijk van de staat van de weerstandlasmachine. Wanneer er tijdens het onderhoud reparaties geconstateerd worden, dan worden deze met u besproken. Na uw goedkeuring zal de reparatie worden uitgevoerd.

Tevens behoort het reviseren van uw weerstandlasmachine tot de mogelijkheden bij Laskar Puntlastechniek. Voor het reviseren van uw weerstandlasmachine wordt de machine volledig gedemonteerd. Alle onderdelen worden gecontroleerd en gereinigd, waar nodig vervangen of vernieuwd. In veel voorkomende situaties wordt de (verouderde) lasbesturing vervangen. De nieuwe lasbesturing beschikt over de modernste technologie, waarmee een hoge constante laskwaliteit gewaarborgd is. Na de revisie is uw weerstandlasmachine weer zo goed als nieuw en is een betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige verbinding gewaarborgd.

Neem contact op met onze technisch specialisten via +31 (0)183 618 888.​

 
Er zijn geen artikel categoriën of artikel groepen gekoppeld