Puntlaselektroden

Puntlaselektroden
 
 

Puntlaselektroden

Om tot een goed lasresultaat te komen, zijn de juiste elektroden onmisbaar. Elektrode bepalen namelijk in grote mate de kwaliteit van de las. Laskar Puntlastechniek biedt u dan ook een breed assortiment puntlaselektroden en accessoires, de verbruiksartikelen.

Door aan keuze van de puntlaselektroden wat meer aandacht te schenken, kan de kwaliteit van de puntlasverbinding eenvoudig worden verbeterd. Bovendien kunnen de productiekosten aanzienlijk verminderen door gebruik te maken van de juiste toebehoren. Het mes snijdt dus aan meerdere kanten:
- Betere lasresultaten
- Lagere productiekosten
- Beter voor uw machine

Reden te meer om te zorgen voor een goede uitrusting voor uw machines. Hieronder vindt u ons assortiment standaard verbruiksartikelen.

Op aanvraag

Speciale elektroden met afwijkende vormen en conusmaten zijn op aanvraag leverbaar. Bij aanvraag dient er dan een voorbeeld elektrode of tekening te worden meegestuurd.
Bij deze aanvragen is het belangrijk om de conusmaten die in de hiernaast staande tekening zijn afgebeeld te vermelden. Tevens de lengte en diameter van de elektrode vermelden.

Op te geven conusmaten (in mm):
A: Grootste zittingmaat conus
B: Lengte conus
C: Dieptemaat conus
D: Kleinste zittingmaat conus
E: Zittingmaat bij dieptemaat C
F: Diameter koelkanaal

De puntlaselektroden worden standaard geproduceerd van een cucrzr-legering, maar op aanvraag kunnen deze ook geleverd worden van een andere samenstelling.

 
Rechte puntlaselektroden
Gebogen puntlaselektroden
Elektrodekappen
Adapters
Moerenlaselektroden
Boutlaselektroden
Elektrodehouders
Puntlasarmen
stafsam2
Staafmateriaal
laswielen
Laswielen
Kabel_luchtgekoeld
Stroomkabels
Lamellenband_uitv
Lamellenbanden
frees_boor
Elektrodenfrezen
139018140cat
Toebehoren