Stiftlasautomatisering

Stiftlasmachines & Stiftlaspistolen / Stiftlasautomatisering
 
 

Stiftlasautomatisering

Naast het handmatig stiftlassen biedt Laskar Puntlastechniek diverse mogelijkheden om het stiftlasproces te automatiseren. Een bijbehorend toevoersysteem voor het geautomatiseerd toevoeren van de lasbouten is ook in het programma opgenomen. Zie hieronder een aantal voorbeelden uit de praktijk.

UVR-400
De UVR-300 en UVR-400 universele toevoersystemen kunnen stiftlasbouten van verschillende diameters snel en volledig automatisch laden. Tijdrovende en dure conversie voor aanpassingen naar andere stiftdiameters zijn niet nodig. Serieel stiftlassen met vaak wisselende stiftdiameters kunnen nu zuiniger en efficiënter worden uitgevoerd.

PTS-500 NC
De PTS-500 NC stiftlasmachine laat bouten en stiften van 3-10 mm in diameter en 40 mm in lengte nauwkeurig en volledig geautomatiseerd lassen, overeenkomstig met alle bekende stiftlasprocessen.

KTS-2550 CNC
De CNC stiftlasmachine met servomotor aandrijving gebruikt de nieuwste stiftlastechnologie om de beste nauwkeurigheid, productiviteit en betrouwbaarheid te bereiken in geautomatiseerde stiftlastoepassingen. De KTS-2550 CNC laat bouten en stiften van 3-10 mm in diameter en 40 mm in lengte nauwkeurig en volledig geautomatiseerd lassen, overeenkomstig met alle bekende stiftlasprocessen.

 
Er zijn geen artikel categoriën of artikel groepen gekoppeld