Tecna 3645

Punt- & Projectielasmachines / Verrijdbare puntlasmachines / Gelijkstroom inverter punt- en spotterlasmachines / Tecna 3645
 

Tecna 3645

 
De 3645 is de nieuwe Tecna verrijdbare puntlasmachine met DC inverter technologie en met een digitale besturing geschikt voor alle toepassingen aan auto carrosserieën. De nieuwe en compactere lijn maakt de 3645 meer wendbaar en gemakkelijk te hanteren, dus geschikt voor elk type omgeving/ruimte.

HSS (hoge sterkte staal)
De 3645 HSS Ready is uitgerust met een compleet watergekoeld puntlaspistool. De trafotang, armen en elektroden zijn watergekoeld door een gesloten circuit, middels een waterkoeler. Het pistool is bruikbaar voor auto carrosserieën en garandeert uitstekende lasresultaten op alle materialen, maar speciaal voor HSS (High Strength Steel / hoge sterkte staal) en gegalvaniseerde platen. De machine heeft een lage afzekeringswaarde (25-30 A) door middel van de ingebouwde trafo in de dubbelzijdige tang. Tevens zorgt de 4 meter tussenkabel voor makkelijk en flexibel gebruik.

Bediening
De TE40i multifunctionele digitale controle unit maakt een eenvoudige automatische aanpassing van de lasparameters mogelijk volgens de gekozen arm, het type materiaal dat gelast moet worden en de dikte van de plaat.

Lees meer... 
Type

3645
Voedingsspanning
V
400
NetfrequentieHz50/60
Minimale afzekering (traag)
A25
Maximale afzekering (traag)
A32
Nominaal vermogen bij 50% inschakelduur
kVA10
Maximale lasvermogen
kVA30
Maximale secundaire stroom
kA9
Max. elektrodedruk
daN
450
Beschermingsklasse
IP21
Gewichtkg
12,5